Anaa Airport | light rain | 26°C

Steden

Vliegtickets Marokko

Marokko is een prachtig land en heeft een buitengewoon mooie landschap. Dat wordt afgewisseld met interessante steden met gezellige markten. Een dagje chillen op het strand, of een gezonde tour in de woestijn? Daar is Marokko het geschikte land voor. Maak een rondreis in haar hoofdstad Rabat, of in een van haar prachtige steden zoals Tanger, Casablanca, Nador en al-Hoceima. Waar wacht je nog op? Vergelijk snel een goedkope vliegticket naar Marokko!

Hoofdstad Rabat in Marokko

De hoofdstad van het land is Rabat, gelegen aan de rivier Bou Regreg. De grootste en belangrijkste stad van Marokko begint langzamerhand toch Tanger te worden, maar op dit moment is het nog Casablanca. Marokko bestaat uit een bevolking van een totaal aantal inwoners van +/- 34.000.000. Meerendeels van de bevolking zijn berbers en arabieren. In Marokko is de officiële taal dat gesproken word Arabisch, met plaatselijke dialecten als het Berbers eDerija.

Toeristen in Marokko

Marokko is in de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire vakantieland, niet alleen voor Marokkanen maar voor mensen uit alle delen van de wereld. Het land staat vooral bekend om haar lekkere munt thee (ne3ne3 thee), haar prachtige stranden in steden zoals al-Hoceima en Tanger, en haar kilometers grote woestijn (de Sahara). Het land heeft het hele jaar door zonneschijn en het klimaat is er uitermate geschikt voor toerisme.
 

De ideale vakantiebestemming

Marokko is een ideale reisbestemming: al bij aankomst in Tanger, Nador of al-Hoceima airport maakt u kennis met de vriendelijke personeelsleden van de airport en de bevolking, de culinaire hoogstandjes van Marokko en natuurlijk haar lekkere arganolie. Ook watervallen, koloniale dorpen, hoge bergen, en prachtige moskeeën zul je niet snel vergeten na je vakantiebezoek in Marokko. In Marokko komt u ogen en oren tekort! Goedkope vliegtickets naar Marokko boekt u natuurlijk via www.goedkope-vliegtickets.nl