Anaa Airport | light rain | 26°C

Vliegtickets Tanger

Vliegen naar Tanger vanaf Amsterdam duur circa 3 uur en 20 minuten. Een vliegticket naar Tanger boekt u omdat Tanger een bruisende en romatische stad is die een prima indruk geeft van de moderne Amazigh (Berber) cultuur. Tanger is een prachtige stad, en mooie locatie om naartoe te vliegen.

De witte stad Tanger

De witte stad.. zo staat de stad ook wel bekend. Tanger is een havenstad en ligt aan de noordkust van Marokko, het ligt zo dichtbij Europa dat we vanuit Spanje naar Tanger kunnen kijken, en andersom. De stad combineert oude tradities met tradities van de huidige tijd. Tanger kent een prachtige geschiedenis, maar ook prachtige stranden, hotels, natuur, restauranten en natuurlijk vrouwen. Tanger had in 2014-2015 volgens betrouwbare statistieken een schatting van bijna 1 miljoen bewoners. De stad kent veel nationaliteiten en is een van de meest bezochte steden van het land als het gaat om handel en vakantiebestemmingen. Tanger is wereldwijd bekend, een van de beroemdheden die Tanger kent is zijn de vele kunstenaars die er hebben geleefd, denk aan bijvoorbeeld W. Burroughs en dichter Slauerhoff. De stad word niet alleen bezocht door toeristen en vakantiegangers van het land zelf, maar ook 1-dagstours worden in Tanger gemaakt door de spaanse buren, vooral om te genieten van de geschiedenis dat daar plaats heeft gevonden.
 

Toeristen in Marokko

Marokko is in de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire vakantieland, niet alleen voor Marokkanen maar voor mensen uit alle delen van de wereld. Het land staat vooral bekend om haar lekkere munt thee (ne3ne3 thee), haar prachtige stranden in steden zoals al-Hoceima en Tanger, en haar kilometers grote woestijn (de Sahara). Het land heeft het hele jaar door zonneschijn en het klimaat is er uitermate geschikt voor toerisme.

De bezienswaardigheden van Tanger

  • Museum Kasbah van Tanger
  • Café Hava
  • De grotten van Hercules
  • Medina van Tanger
  • Asilah
  • Grand Socco
  • Tangier Beach
  • De Forbes Museum

En voor een dagje uit ga je simpelweg naar het prachtige blauwe schat van Marokko: Chefchaouen, deze stad ligt een kleine 100km van Tanger vandaan en word ook wel het blauwe paradijs genoemd. Deze dorp is een van de meest bezochte dorpen door toeristen die op reis komen naar Tanger. Het is een klein, heuvelachtige dorp waarin iedere straat gevuld is met de blauwe kleur. Wacht niet langer, boek snel je vliegticket van Amsterdam naar Tanger!

Terug naar land info over Marokko