Algemene voorwaarden

Goedkope-vliegtickets.nl
 
Oude kijk in't Jatstraat 66
9712 EE Groningen
 
E mail: info@goedkope-vliegtickets.nl
 
Goedkope-vliegtickets.nl is een handelsnaam van E-entertainment. Wij vergelijken goedkope vliegticket aanbieders met elkaar en verkopen zelf geen vliegtickets. Voor vragen over geboekte vliegtickets of vluchten verwijzen wij u dan ook door naar de aanbieder waar u het vliegticket heeft geboekt.
 
Informatie
Goedkope-vliegtickets.nl probeert actuele en accurate informatie op haar site te plaatsen. Het kan voorkomen dat Goedkope-vliegtickets.nl informatie geeft over vliegticketaanbieders die verouderd is en hierdoor niet meer klopt. U kunt ervan uitgaan dat informatie op Goedkope-vliegtickets.nl niet klopt wanneer u op de site van de vliegticket aanbieder niks over de actie, aanbieding of informatie kunt terugvinden.
 
Clickgedrag
Op de website www.goedkope-vliegtickets.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Goedkope-vliegtickets.nl de dienstverlening op de website www.goedkope-vliegtickets.nl verder optimaliseren. 
 
Goedkope vliegtickets.nl en andere websites
Op de site van Goedkope-vliegtickets treft u een aantal links aan naar andere websites. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.
 
Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden, dan kunt u deze richten tot: E-entertainment, Sontplein 4a, 9723 BZ t.a.v. Goedkope-vliegtickets.nl of per e-mail: info@goedkope-vliegtickets.nl