Queen Beatrix International Airport | few clouds | 28°C

Vliegtickets Aruba

De prijs van een vliegticket naar Aruba begint bij een bedrag van ongeveer 600 euro. De goedkoopste vluchten worden meestal aangeboden door de luchtvaartmaatschappijen, ArkeFly en Martinair. Verstandig is het om verschillende ticket aanbieders te vergelijken om tot de beste prijs te komen. Op deze website van Goedkope Vliegtickets kunt u makkelijk de aanbieders vergelijken door de vluchtgegevens in te vullen en daarna te klikken op de aanbieders.
 

Over Aruba

Aruba is een 33-kilometer lang eiland van 180 vierkante kilometer, met iets meer dan 100.000 inwoners. Aruba, Bonaire en Curacao worden ook wel de ABC-eilanden van de Benedenwindse Antillen genoemd, de zuidelijke eilanden keten van de Kleine Antillen die in de zuidelijke Caribische Zee ligt.
 

Klimaat

Aruba heeft een droog klimaat, dit klimaat zorgt voor een groot aantal toeristen die Aruba bezoeken. Wie het eiland bezoekt kan namelijk warm en zonnig weer verwachten. Wanneer u naar goedkope vliegtickets opzoek bent kunt u ook zoeken vanaf Dusseldorf, dit scheelt soms honderden Euro's.
 

Vliegveld

Uw vliegticket zal u op Queen Beatrix International Airport brengen, wat vlak bij Oranjestad ligt. Van het vliegveld naar de uw bestemming reizen kan bijvoorbeeld door een auto te huren bij een van de tien autoverhuurbedrijven. Ook kunt u een taxi nemen, wanneer u naar oranjestad wilt kost de taxi rit u ongeveer 10 euro. De goedkoopste manier om naar uw bestemming te reizen is met de bus.
 

Goedkope vliegtickets naar Aruba

Op goedkope-vliegtickets.nl is het voor u gemakkelijk gemaakt om vliegticket aanbieders te vergelijken. Nadat u de vluchtgegevens hebt ingevuld is het mogelijk om te klikken op een ticket aanbieder zodat u direct de prijzen van het ticket kunt vergelijken met andere aanbieders.