Antwerp International Airport (Deurne) | broken clouds | 10°C

Goedkope Vliegtickets België

Het Koninkrijk België is niet voor niets al jaren een populaire vakantiebestemming onder veel mensen. In het land wordt overwegend Nederlands gesproken: 60% van de bevolking spreekt Nederlands, de overige 40% spreekt Frans. In België is voor iedereen wel wat te doen. In het westen vindt u brede zandstranden en gezellige badplaatsen, in het oosten de prachtige Ardennen. Overal in België is dus ruimte voor rust maar ook genoeg vertier te vinden. Aan de stranden kunt u heerlijk een boekje lezen in de zon maar ook lekker surfen of blokarten. In de Ardennen is over het algemeen meer rust te vinden, simpelweg omdat er minder mensen wonen. Sporten in de Ardennen is echter ook geen probleem; kajakken, mountainbiken en rotsklimmen kan in de Ardennen allemaal! Goedkope vliegtickets naar het veelzijdige België vindt u via www.goedkope-vliegtickets.nl! 

De stad Ieper

In de Belgische stad Ieper, die vooral bekend is geworden omdat het vrijwel geheel verwoest is in de Eerste Wereldoorlog, vindt u het In Flanders Fields Museum. In dit moderne en interactieve oorlogsmuseum kunt u alles lezen over de Eerste Wereldoorlog, van de aanloop tot de naoorlogse periode en de herdenking na de oorlog. Ook de rest van de stad is zeker een bezoek waardig: bekijk de indrukwekkende Menenpoort, loop langs de Lakenhallen of verken de Sint-Maartenskathedraal. Een prachtige en indrukwekkende stad voor jong en oud!

Bierbrouwerijen in België

België is een echt bierland, en dat is ook wel te merken aan de biercultuur. Er is een zeer breed aanbod van speciaalbieren en de eeuwenoude tradities die met bier gepaard gaan worden nog steeds in stand gehouden. Door heel België heen vindt u veel kleine brouwerijen waar men nog volgens ouderwetse methodes bier brouwt. De meeste van deze brouwerijen zijn open voor publiek dus echte bierbrouwers kunnen het eigenlijk niet maken om niet bij een van deze brouwerijen op bezoek te gaan. Eén van de grootste bierbrouwerijen in België is de Stella Artois brouwerij. Deze fabriek is open voor het publiek, waardoor u het hele brouwproces van begin tot eind met eigen ogen kunt bekijken.

Technopolis van België

Waar Nederland NEMO heeft, heeft België Technopolis. Vanuit het motto "Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik onthoud. Ik doe en ik begrijp." leren bezoekers van Technopolis op een interactieve manier over technologie en wetenschap. Met meer dan 280 permanente interactieve opstellingen bent u als bezoeker gegarandeerd van een dagje leren terwijl u en uw kinderen plezier hebben. Naast de vaste opstellingen worden er ook regelmatig wetenschapsdemo's gehouden en ieder jaar is er een themavoorstelling over een bepaald wetenschappelijk thema. Via www.goedkope-vliegtickets.nl vindt u eenvoudig goedkope vliegtickets naar Brussel of Antwerpen, vanwaaruit Technopolis nog maar een klein stukje rijden is.