Tips om goedkoop te vliegen:

De prijzen van de vliegtickets variëren dagelijks meerdere malen. Wij raden je aan om meerdere keren en op verschillende tijden de vluchten en prijzen te checken. Uit statistieken is verder gebleken dat de beste en goedkoopste dag om je vliegticket te boeken op dinsdag is, de vertrekdag woensdag, en de vluchten in de ochtend winnen vaker van de namiddag en avondvluchten.

Vaak is het ook goedkoper om niet voor de last minute vliegtickets te gaan, maar om je vliegtickets ruim van te voren te boeken. Soms kan het ook voordeliger zijn om de last minute tickets te nemen, dat is van te voren nooit in te schatten. Een truc dat vaak werkt voor de last minute vliegtickets boeken: ga voor het laatste moment (lastminute) bij de 'wat' populairdere bestemmingen in Europa, wegens de concurrentie van de vele maatschappijen zijn de prijzen dan wat lager. Wil je echt ver weg vliegen en niet kiezen voor Europa? Boek dan je vliegticket ruim een half jaar van te voren. Woensdag is de goedkoopste dag om te vertrekken. Ook zijn ochtendvluchten vaak goedkoper dan vliegtuigen die later op de dag vertrekken. Vroeg in de ochtend vertrekken is dus alleen maar extra fijn, extra lang op jouw bestemming dus!
 

Even op een rij:

  • Verschillende keren op verschillende tijden per dag de vluchtprijzen checken
  • Vliegen in de ochtend is vaak goedkoper dan avond
  • Last minute tickets bij populaire plaatsen in Europa
  • Probeer je vliegticket op een dinsdag te boeken
  • Ga voor een vlucht op de woensdag

 

Extra korting van Goedkope-Vliegtickets.nl

Op onze kortingspagina hebben we verschillende kortingscodes. Voor Cheaptickets.nl en Schipholtickets.nl hebben we vrijwel altijd extra korting. Deze kortingscodes zijn op de Vliegticket aanbiedingen pagina te vinden. Vul deze kortingscodes in tijdens het boekingsproces, zo krijg je een dubbele korting op je goedkope vliegticket.

Psst.. nu we toch bezig zijn, en het over kortingen en geld besparen hebben. Wil jij ook een 100% cashback op jouw geboekte vliegticket? Like ons op Facebook, wij kiezen elke maand 1 persoon uit wie zijn volledige bedrag teruggestort krijgt op zijn bankrekening!