Larnaca International Airport | few clouds | 25°C

Huur een jeep
Het is niet voor niets dat Aphrodite Cyprus als haar lusthof koos. Cyprus is een eiland met een warm hart en een nog mooiere natuur. Bezoekers worden met open armen onthaald en kunnen genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.
Cyprus is sinds 1983 verdeeld in twee delen: het Turkse en het Griekse gedeelte. Bezoekers van Cyprus vinden er uitstekende strandhotels en leuke badplaatsen, daarnaast zijn er op het eiland talloze ongerepte stukken natuur en interessante bezienswaardigheden te vinden. Omdat alle attracties redelijk dicht bij elkaar zijn en Cyprus over een goed wegennet beschikt, kan men optimaal van deze veelzijdige aspecten van het eiland genieten. Goedkope vliegtickets naar Cyprus vindt u via www.goedkope-vliegtickets.nl. 

Vliegticktes Cyprus
Vergelijk alle aanbieders naar Cyprus in een zoekopdracht. Vul hierboven uw vluchtgegevens in zodat de prijzen van alle aanbieders geladen kunnen worden. Extra goedkoop boeken? Gebruik de kortingcode, deze staan op de aanbiedingen pagina.

Er is op Cyprus zoveel te beleven dat het soms lastig kan zijn om te kiezen wat u gaat doen en wat u wilt zien. Een Jeep Safari is dan de perfecte oplossing: er zijn talloze bedrijven op Cyprus die dagtochtjes met jeeps aanbieden en u de mooiste plekjes van het eiland laten zien.

Op de routes vindt u oude kerkjes, gezellige vissersdorpjes, onvergetelijke uitzichten en nog heel veel meer. De ervaren gidsen weten precies wat er op het eiland te zien is en zorgen er voor dat u niets mist van wat Cyprus te bieden heeft. 

Geniet van het eiland!
Cyprus is een eiland om van te genieten. Of dat nou gedaan wordt door op het strand te gaan liggen bakken of door een tochtje met een jeep te maken maakt niet uit; genieten op Cyprus is geen zware klus. Breng een bezoekje aan de prachtige winkelstraten, bekijk de authentieke blauw met witte huisjes of geniet van de lokale keuken in één van de vele schattige restaurantjes. Als u maar geniet.