Vienna International Airport | moderate rain | 17°C

Steden

Vliegtickets Oostenrijk
Oostenrijk, vliegtickets naar dit prachtige land zijn makkelijk te vegelijken via deze website. Vul hierboven uw vluchtgegevens in en bekijk direct alle aanbiedingen van de aanbieders.

Extra goedkoop boeken? Gebruik een van de kortingcodes, deze zijn te gebruiken tijdens het boekingproces. Vliegticket kortingcodes staan op de aanbiedingen pagina.

Het land van de skigebieden, Wenen en de Wiener Schnitzel. Ook al is het maar een klein land, Oostenrijk kent een enorme landschappelijke veelzijdigheid en een grote culturele rijkdom. Het land is de geboorteplaats van een groot deel van de tegenwoordig alom bekende componisten zoals Franz Liszt, Franz Schubert, Johann Strauss sr. en Johann Strauss jr. Ook Mozart is in Oostenrijk geboren, hij bracht een groot deel van zijn leven door in Wenen.


In Oostenrijk vindt u meer dan genoeg prachtige natuurgebieden, maar ook gezelligheid en lekker eten is in Oostenrijk totaal geen probleem! Goedkope vliegtickets naar Oostenrijk boekt u makkelijk en snel via www.goedkope-vliegtickets.nl. 

Tirol
Tirol biedt voor iedereen wat wils; skiën, langlaufen, mountainbiken, zwemmen, noem maar op. In Tirol bevinden zich de vier imposante bergketens Wetterstein- en Ammergebirge, Lechtaler Alpen en Mieminger Kette. Deze bergketens groeperen zich rond de noordelijkste gletsjer van de Alpen, de Zugspitze. In dit prachtige gebied vindt u meer dan negentig wandelwegen en bergroutes.

Kabelbanen zorgen ervoor dat u gemakkelijk op grote hoogte kunt komen. Wintersport in Tirol betekent gegarandeerd goede sneeuw, afwisselende skigebieden en altijd gezellige après-ski. 

Swarovski Kristallwelten
Swarovski, 's werelds grootste kristalfabrikant, heeft in het plaatsje Wattens een museum opgericht dat geheel gewijd is aan de kristallen die Swarovski maakt. Multimedia-artiest André Heller heeft in dit museum veertien 'Wonderkamers' opgericht, waarin hij manieren laat zien waarop artiesten de veelzijdige Swarovski kristallen kunnen gebruiken.

Het resultaat is een universum van ontdekkingen en een unieke belevenis bij ieder bezoek. De voorzijde van het museum bestaat uit een reuzenhoofd met een waterval als mond. In de winter, wanneer het hoofd bedekt is met sneeuw, levert dat een prachtig plaatje op.

Via Claudia Augusta
De Via Claudia Augusta is een eeuwenoude, vijfhonderd kilometer lange weg die van de rivier de Po naar de Donau loopt. De weg stamt uit de Romeinse tijd, en werd gebruikt om Romeinse soldaten en goederen door de Alpen te vervoeren.

Tegenwoordig is de weg omgetoverd tot een fiets- of wandelroute die langs geweldige landschappen en schattige kleine dorpjes loopt, en waarop de geschiedenis altijd voelbaar is. De route is niet ver van Innsbrück verwijderd; goedkope vliegtickets naar Innsbrück, Oostenrijk boekt u makkelijk en snel via www.goedkope-vliegtickets.nl.