Vliegtickets
De vliegtickets naar New York kunnen enorm verschillen in prijs. Vergelijk daarom meerdere aanbieders om zo de beste prijs en beschikbaarheid te bekijken.  Vul hierboven je vluchtgegevens in en druk op de groene knop om de prijzen te bekijken.

Extra goedkoop vliegen? Gebruik een kortingcode, deze staan op de aanbieding pagina.

De meeste bezoekers komen maar New York om de wijk Manhattan te bezoeken. De plaats waar de meeste sprookjes beginnen en weer eindigen. Maar New York heeft meer te bieden dan alleen deze bijzondere wijk. Wat dacht u van de enorme skyline die deze grote stad rijk is? Of de vele bezienswaardigheden en het winkelcentrum?

Genieten
Natuurlijk komt u naar New York voor bezienswaardigheden als de Art Deco bergen, de wolkenkrabbers, de drukte van Times Square, het labyrint van grasvelden en meren in Central Park en de felle lichten op Broadway. Bespaar waardevolle tijd die een gids inneemt en ontdek zelf de leuke kleine straatjes van de iets minder bekende stukken van de stad, waar de must see’s zijn vervangen voor subtielere bezienswaardigheden.

Geniet van de boetiekjes, brunchcafés, High Line, coffeeshops met delicatessenwinkel, filmset van Alphabet City en het centrum met vele goedkope winkeltjes en natuurwinkels. Het is precies zoals in de film!

Bijzonder
Spring op de veerboot naar Staten Island, waar u het historische Richmond Town vindt. Dit is een trouwe reproductie van New York tweehonderd jaar geleden. Of ga naar het Liberty Island, waar u de grootste bewoner van New York kunt ontmoeten, het Vrijheidsbeeld. Een andere mogelijkheid is om naar Brooklyn te gaan.

Deze wijk is hard op weg om het hipste stukje New York te worden met zijn coole clubs, opkomende bands en hippe hotels. Ook aan eigenzinnige musea ontbreekt het hier niet.

Nachtleven
Zelfs het nachtleven van New York is hip. In Greenwich Village mengt u zich gemakkelijk en snel in de uitgaansmenigte. Geniet van heerlijke koude cocktails en ga naar de beste clubs, die romantische dakterrassen bezitten. Geniet hier van de sterrenhemel en het bijzondere uitzicht op de New Yorkse straten en wolkenkrabbers in de nacht.

Vliegtickets en vliegveld
New York is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig. U heeft al goedkope vliegtickets naar deze bijzondere stad vanaf € 660,-. Na een vlucht van ongeveer 8 uur stapt u uit op vliegveld New York John F. Kennedy International Airport, ongeveer 24 kilometer van Manhattan vandaan. Het beste kunt u vanaf hier de taxi naar uw hotel pakken, die brengen u voor een vast tarief van 45 dollar naar uw accommodatie!

Vliegmaatschappijen
Aerlingus, British Airways, Continental Airlines, Icelandair, KLM, Lufthansa, Swiss en United.

Terug naar land info over Verenigde Staten