Steden

Goedkope vliegtickets Frankrijk


Vergelijk alle aanbieders in een zoekopdracht, zo vergelijken wij Cheaptickets, Tix, KLM en nog 10 anders maatschappijen op de goedkoopste vliegtickets. Vul hierboven uw vluchtgegevens in en druk op de groene knop. Hierna worden alle ticketprijzen automatisch geladen.


Extra goedkoop boeken? Gebruik een kortingcode, deze is op onze aanbiedingen pagina te vinden.

Frankrijk, waar het altijd heerlijk en relaxed is. Waar de landschappen adembenemend zijn, het milde klimaat altijd voor een goed humeur zorgt en waar niet voor niets de term bourgondisch vandaan komt. In dit prachtige land kunt u onbeperkt genieten, of u nou van rustige of actieve vakanties houdt. Bekijk de prachtige wijngaarden of kajak onder de beroemde Pont d'Arc door. 

 

Les Trois Vallées


Als u op zoek bent naar een actieve vakantie in Frankrijk, dan kunnen wij u skigebied Les Trois Vallées van harte aanraden! Met zijn drie dalen en zeshonderd kilometer aan skipistes is Les Trois Vallées het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Ons advies: pak uw ski's en skipak in, boek een goedkoop vliegticket op goedkope-vliegtickets.nl en ga met zo'n tachtig kilometer per uur van één van de pistes af!

Vélodyssée


Ervaar hoe prachtig de Atlantische kust van Frankrijk is op de Vélodyssée, een 1400 kilometer lange fietsroute die begint in Groot-Brittannië en via de Franse kusten naar Zuidwest Frankrijk leidt. Fiets langs de monding van de Loire, door de moerassen in de Vendée en kom uit in het waterrijke gebied Aquitanië. Onderweg komt u door idyllische dorpjes, adembenemende omgevingen en vele iconische locaties. Tachtig procent van de route is autovrij, waardoor u zeker bent van een veilig en plezierig avontuur.  

 

Le Mont Saint Michel


Voor wie van een wat rustigere vakantie houdt is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Le Mont Saint Michel. Dit schiereiland, dat vroeger alleen bereikbaar was als het eb was maar tegenwoordig via een vaste brug te bereiken is, was heel vroeger al een strategisch waardevolle plek en heeft al heel wat verschillende functies gehad. Zo zijn er op het eiland een abdij en een klooster te vinden, maar het is ook een tijd als gevangenis gebruikt. Tegenwoordig is het vooral een toeristische trekpleister: jaarlijks komen duizenden bezoekers de abdijkerk uit de elfde eeuw bekijken of in de uitstekende restaurants op het schiereiland te dineren.